Aqua Libra
Expo Infomatie
EXPOSITIE: Vreemde Gasten
LOCATIE: Amersfoort, Muurhuizen 102
JAAR: 2014
COLLECTIE: 1

Vreemde Gasten Amersfoort

oktober 2014

Serie Informatie

Max van Raamsdonk werkt onder de naam Aqua Libra. Ze fotografeert conceptueel en gaat de confrontatie aan haar publiek te laten nadenken,  wakker te schudden en te bevrijden van opgelegde oordelen en taboes.

‘Hier huist de geest van verdriet en eenzaamheid. Half lege kapstokken, half verlichte gangen, suggereren aanwezigheid van spookachtige geesten. Hier vonden ooit liefdes affaires en ruzies plaats, nu badend in een pleisterlaag van stof, losgekomen door het snelle vertrek.’

Urbex vreemde gasten

Old and Abandoned 

100cm bij 70cm

Alu-Dibond Foam

Een gebroken raam en verbrijzeld glas op de vloer … iemand was ons voor. Onaangeroerd, ondanks de geur van schimmel en vocht. Hier huist de geest van verdriet en eenzaamheid, rottend gevallen in een toestand van isolement. Maar als je dapper genoeg bent om door deze deuren binnen te treden zal het verdriet tastbaar zijn. Met groene scheuten doorboord moeder natuur de betonnen vloeren. Het geknaag van roest aan de leuningen heeft onzichtbare chemische sporen achtergelaten. Kinderspeelgoed, poppen, eens gekoesterd liggen op een hoop. Hun plastic lippen slaken kleine kreetjes. Halflege kapstokken, half verlichte gangen, suggereren aanwezigheid van spookachtige geesten. Hier vonden ooit liefdes affaires en ruzies plaats, nu badend in een pleisterlaag van stof, losgekomen door het snelle vertrek. Dit kleine Pompeï, nu gereduceerd door stof, wordt nu nog enkel bewaard op film en in het geheugen van de fotograaf.

Neem contact met mij op voor exposities.

Ideëen inbox!

Stuur je idee via het formulier hiernaast. Het mag natuurlijk ook een vraag of een opdracht zijn. 

Ik reageer op ma t/m vr van 0900 – 1800 uur. Als je geluk hebt ook buiten die tijden. 

    UP