Mijn naam is Max en ik ben de enthousiaste funky creator “Aqua Libra”.
Mijn grote passie is altijd al geweest, het creeren van beelden die net even anders zijn. Dit begon met fotografie. Mijn doel van de fotografie was om maatschappelijke taboes te doorbreken met mijn foto’s.
Mensen tot nadenken te zetten dat dingen vaak niet zo zwart wit zijn als dat het op een eerste gezicht kan lijken. De discussie op gang te brengen over onderwerpen als ‘depressie’ of ‘borstvoeding in het openbaar’. Ik maakte daarbij promo’s en teasers, om de aandacht van mensen meteen te pakken. Via Exposities en sociale media werd het goed opgepakt. Ondertussen wilde ik mijzelf meer ontwikkelen en ging ik mij steeds meer focussen op het mooie uitgebreide Adobe software pakket, bewegende beelden en dus op video en op montage. Gaandeweg ontdekte ik daarbij ook de kracht van animatie.
Ik was als klein meisje al bezig met het kleuren van, of liever OP de muren en het maken van mijn eigen kleine stripboeken. Inmiddels zijn de kleurpotloden vervangen door een wacom en zijn de vellen papier vervangen door digitale werkvelden. De wall art die ik maak zijn als print te koop, maar die zijn ook heel goed te animeren. Net zoals logo’s van bedrijven goed te animeren zijn. Want bewegend beeld spreekt mensen aan. En wie wil er nou geen indruk maken op iemand anders.
Mijn naam is Max en ik ben de enthousiaste funky creator “Aqua Libra”.
Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen stuur me een <bericht>.

<Let’s get started!>