Max van Raamsdonk, een Nederlandse kunstenares gevestigd in het mooie Utrecht, omarmt de kunstvormen van zowel het analoge als het digitale tijdperk, en leidt ons naar een visuele wereld van surrealistische verbeelding en zwart-wit finesse. 

Zij wordt gedreven door een diepe passie voor surrealisme, zwart-witfotografie en fashion. Haar kunstwerken zijn als dromerige reizen naar onbekende werelden, waar de grens tussen realiteit en fantasie vervaagt. Elk beeld vertelt een verhaal, elke compositie roept emoties op, en elk detail toont haar onmiskenbare artistieke handtekening.

Voor haar beelden maakt zij gebruik van Adobe-platformen zoals Photoshop en Illustrator, waarmee ze haar creatieve visie tot leven brengt met verbluffende precisie. 

Maar Max stopt niet bij het vertrouwde; ze verkent voortdurend nieuwe digitale tools. Haar atelier is een speelplaats voor experimenten met 3D-programma's zoals Substance, en ze omarmt de snelle evolutie van de digitale wereld door te experimenteren met AI-programma's.

Haar motto, "Every form of creativity does not come in boxes" weerspiegelt haar vrije geest en open benadering van kunst. Ze gelooft dat creativiteit zich niet laat beperken door kaders of grenzen, en dit weerspiegelt zich in haar  verrassende art prints.

Haar kunst is een uitnodiging om de wereld met nieuwe ogen te bekijken, om te verdwalen in de surrealistische droom en om te genieten van de kracht van kunst die vrijelijk stroomt, zonder beperkingen.

Legal imprint