Zwart Wit Fotografie

Zwart Wit Fotografie

Zwart Wit Fotografie is een grote passie van mij. Van zwart wit fotografie krijg ik nog altijd een nostalgisch gevoel. Zonder kleuren wordt de compositie soms nog puurder. Het licht en contrast zijn nog meer aanwezig en krachtiger en er is weinig afleiding. Dit is wat ik persoonlijk ervaar.

Tevens is zwart wit fotografie fantastisch om texturen naar voren te laten komen.

Neem contact met mij op voor meer informatie of een vrijblijvende 

Neem contact met mij op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Hieronder vind je een kleine een selectie van mijn zwart wit portfolio

youtube Aqua Libra fotograaf UtrechtVimeo Aqua Libra fotograaf Utrecht Instagram Aqua Libra fotograaf Utrecht Pinterest Aqua Libra fotograaf Utrecht Twitter Aqua Libra fotograaf Utrecht Facebook Aqua Libra fotograaf Utrecht Google+ Aqua Libra fotograaf Utrecht