Transport

Alle posters worden voor optimale bescherming tijdens het transport verzonden in een stevige kartonnen box. Alvorens je jouw poster in je persoonlijke frame wilt inlijsten adviseer ik je om de poster even de tijd te geven om weer wat vlakker te worden.

Levering

Je poster print wordt op bestelling afgedrukt. Deze laat ik afdrukken door een professionele drukker. Hierdoor moet ook ik soms even wachten.  Voor de actuele levertijd hanteer ik verzending na 5 werkdagen en uiterlijk 7 werkdagen. Dit in verband met de ontwikkelingen van de corona regels dit jaar. Ik kan het beter iets ruimer nemen dan iets beloven wat ik niet na kan komen. Om op een duurzame en verantwoordelijke manier te kunnen ondernemen heb ik geen posters op voorraad. Hierdoor kan ik zorgen voor de hoogste kwaliteit voor jouw prints. Persoonlijke aandacht en zorg vind ik belangrijk. 
Bij Aqua Libra geen massaproductie maar het Print on Demand principe.
Jouw poster print wordt geprint op up-to-date printers die gebruik maken van kwaliteits inkten. De hoge kwaliteit van deze inkten beschermt jouw poster print tegen UV licht. Deze bescherming betekent geen vervaging van de kleuren. Wil je advies alvorens je een bestelling plaatst? Mail dan even naar shop@aqua-libra.nl. Ik help je graag.