TheAppWhisperer – I

TheAppWhisperer – I

“What does your Work say about Mobile Art”

TheAppWhisperer is een van de meest bekende online blogs over Mobile Art. Deze is opgezet door niemand minder dan de welbekende Joanne Carter. Iphoneographer Mariëtte Schrijver, een Nederlandse Iphone artieste was uitgenodigd door Joanne voor een “Artist Video Interview”. Ik was vereerd dat Mariëtte Schrijver aan Aqua Libra vroeg om dit op kunstzinnige manier te doen voor TheAppWhisperer.

Het idee

Ik wilde haar stijl van werk terug laten komen in haar video. Mariëtte combineert en verwerkt meerdere foto’s in haar werken. Het idee was al snel geboren door dit ook in de video te monteren. Ik had wat teksten gemaakt die zij als voice-over kon inspreken. De beelden hebben we opgenomen bij de Soesterduinen in Soest en het was een prachtige dag. Na vanaf diverse posities te hebben gedraaid en nadat we de teksten hebben ingesproken kon het monteren in Avid beginnen. Een blijde opdrachtgever, het prachtige commentaar van iemand die vertelde dat zij niet kon stoppen met kijken en het haar doet denken aan Bergmann en Frederico Fellini. Dankbaar en op naar de volgende opdracht.

Het resultaat

“TrueView Interviews – “What does your Work say about Mobile Art” with Mariette Schrijver from Amersfoort, Netherlands”

 

youtube Aqua Libra fotograaf Utrecht Instagram Aqua Libra fotograaf Utrecht Pinterest Aqua Libra fotograaf Utrecht Twitter Aqua Libra fotograaf Utrecht Facebook Aqua Libra fotograaf Utrecht Google+ Aqua Libra fotograaf Utrecht