Parakiten, 24 juli 2015

Parakiten, 24 juli 2015

Parakiten

Wederom een leuke spontane ontmoeting, dit keer met Koen, een parakiter. Hij was aan het parakiten over de Amsterdamse Waterleiding Duinen en ik was met wat vriendinnen die dag een fotowalk aan het houden door dit gebied. Het eerste wat ik dacht toen ik hem zo zag gliden was, “wat moet parakiten een ongeloofelijk lekker gevoel van vrijheid geven”. Wij gingen wat foto’s maken van hem en hij speelde leuk mee en kwam steeds weer overvliegen. Op een gegeven moment kwam hij even aan de grond om een leuk praatje te maken. Wat kan hij enorm gepassioneerd vertellen over deze prachtige sport. Ik was in staat om gelijk zijn parakite te pakken en er mee weg te vliegen. Dit is natuurlijk niet verstandig om als leek te doen want er moet natuurlijk wel een les vooraf gaan en veel oefenen. Maar jemig wat kreeg ik een adrenaline rush. Voor meer informatie en een cursus kan je op deze coole site. gaan kijken en je opgeven mocht je net zo een gevoel hebben als dat ik heb na deze ontmoeting. Zo gaaf!

Wilt u ook een mooie serie foto’s van u in actie? Neem dan contact met mij op en dan maken wij een afspraak om uw wensen te bespreken.


Vimeo Aqua Libra fotograaf Utrecht Instagram Aqua Libra fotograaf Utrecht Pinterest Aqua Libra fotograaf Utrecht Twitter Aqua Libra fotograaf Utrecht Facebook Aqua Libra fotograaf Utrecht Google+ Aqua Libra fotograaf Utrecht

aqua libra fotografe utrecht koen parakiten