Modellen met kind gezocht, 31 mei 2016

Modellen met kind gezocht, 31 mei 2016

Modellen (met kind) gezocht

Modellen met kind gezocht in alle soorten en maten en afkomst voor een bijzonder mooie samenwerking tussen Mevrouw Boob – WBW Nederland en Aqua Libra Photographic Art met betrekking tot project ‪#‎causewefeed‬ .

Hiervoor zijn wij op zoek naar 17 borstvoedsters die bereidt zijn om zich al voedend, met ontbloot bovenlijf op locatie te laten fotograferen. De 17 foto’s staan symbool voor de 17 kerndoelstellingen zoals de WBW deze verbonden heeft aan het thema van dit jaar en zullen geëxposeerd worden op Mevrouw Boob – Het FESTIVAL 28 augustus. Hopelijk is de expositie daarna op veel meer inspirerende plekken door heel Nederland (of elders op de wereld) te bewonderen!

Voor meer informatie en hoe je aan te melden ga dan naar de Facebook pagina van Mevrouw Boob – WBW Nederland. Graag aanmelden met een foto.Als wij genoeg inzendingen hebben maken wij een selectie van 17 vrouwen.

youtube Aqua Libra fotograaf UtrechtVimeo Aqua Libra fotograaf Utrecht Instagram Aqua Libra fotograaf Utrecht Pinterest Aqua Libra fotograaf Utrecht Twitter Aqua Libra fotograaf Utrecht Facebook Aqua Libra fotograaf Utrecht Google+ Aqua Libra fotograaf Utrecht

aqua libra modellen met kind background