International Art Fair Rotterdam, 21 september 2014

International Art Fair Rotterdam, 21 september 2014

De International Art Fair Rotterdam 2014 in de Laurenskerk, georganiseerd door de Global Art Agency, was een groot succes. Joëlle Dinnage, Natal Vallvé en het gehele Global Art Agency team hadden geweldig werk verricht. Wij, Aqua Libra, Dracorubio, Nico Brons, Carin Verbruggen & Ferry Drenthem- Soesman, mochten onze werken presenteren in een prachtig opgezette Draumlist booth. Deze internationale art fair vond plaats op 12 en 13 september in de prachtige Laurenskerk. Het ontmoeten van zoveel internationale getalenteerde kunstenaars was mindblowing. Van kleins af aan heb ik al een passie voor diverse soorten kunst vormen en ik kan mij geen leven zonder al deze mooie vormen voorstellen, net zoals muziek. De ontmoetingen en gesprekken met mensen, jong, oud, de spontane reacties van kleine kinderen op de kunstwerken horen is geweldig. De meest onverwachte verrassing was om te horen dat onze booth de eerste prijs won onder de categorie Beste Kunstenaar Award 2014! Een kroon op ons werk en een dankbaar cadeau. Vervolgens moesten wij officieel poseren voor een foto en kregen wij te horen dat wij waren uitgenodigd om ook deel te nemen op de volgende internationale Art Fair in Barcelona. Mijn mond viel open, Barcelona en in het meest geweldige pand van een van mijn helden Gaudi, Casa Batlló! Enomre dank aan alle curatoren en jury die de werken hebben beoordeeld en ons deze kans geven. Voor mij als fotograaf een enorme boost om door te gaan.

Volg of like Aqua Libra via sociale media via onderstaande buttons. Uiteraard is contact met Aqua Libra ook mogelijk via verschillende sociale media:

Aqua Libra Fotografe Utrecht Instagram Aqua Libra Fotografe Utrecht Facebook Aqua Libra Fotografe Utrecht TwitterAqua Libra Fotografe Utrecht Vimeo