Boek Gelukkig HB, 16 april 2011

Boek Gelukkig HB, 16 april 2011

Boek Gelukkig HB

Voor haar boek Gelukkig HB werd ik uitgenodigd door schrijfster en Gelukkig HB coach Rineke Derksen. Het was mijn opdracht om portretten te maken van een groep hoogbegaafde kinderen. In eerste instantie waren zij zo bewust van de camera, maar toen zij eenmaal begonnen met ieder hun eigen projecten vergaten zij de focus van mijn aanwezigheid. Ik wilde dat de concentratie vast te leggen en focus en geen geposeerd beeld. Ik was daarnaast ook erg geïnteresseerd waar zij per persoon mee bezig waren dus kon ik het niet laten om ook wat vragen te stellen. Het was zo inspirerend om ze te horen praten over hun projecten en hun enthousiaste blik te zien. De samenwerking tussen hen was prachtig. Ik raakte zelf enthousiast na het zien en horen over een klein kwantumfysica project van een 9 jarig meisje. Een uiterst mooie, bijzondere dag van puurheid in de mooiste vorm en prachtig om te zien hoe Rineke Derksen deze kinderen geeft wat zij nodig hebben qua uitdaging en groei.

Gelukkig HB
Rineke Derksen
96 pagina’s
€ 21,95 (excl. verzendkosten)
ISBN: 9789079603008

Volg of like Aqua Libra via sociale media via onderstaande buttons. Uiteraard is contact met Aqua Libra ook mogelijk via verschillende sociale media:

Aqua Libra Fotografe Utrecht Instagram Aqua Libra Fotografe Utrecht Facebook Aqua Libra Fotografe Utrecht TwitterAqua Libra Fotografe Utrecht Vimeo