Galaxy Only, 15 maart 2015

Galaxy Only, 15 maart 2015

Galaxy Only

Dit is een Samsung Galaxy S4 project voor als ik mijn camera niet in de buurt heb, vandaar de naam Galaxy Only. Ikzelf ben erg content met de kwaliteit van de camera en kan als gadget girl niet wachten op de nieuwe Samsung Galaxy S6. Snel en handig als mijn oog weer ergens op stuit en ik gelijk een zwart wit foto kan maken via mijn app. Voor de rest geen bewerking maar precies zoals de klik het vastpakt. Dit kan een stuk glas zijn op de grond, een onverwachte urbex locatie, de lichtval op een gordijn. Yup, ik ben een plaatjes freak.

Houdt mijn blog in de gaten voor meer Galaxy Only updates!


Vimeo Aqua Libra fotograaf Utrecht Instagram Aqua Libra fotograaf Utrecht Pinterest Aqua Libra fotograaf Utrecht Twitter Aqua Libra fotograaf Utrecht Facebook Aqua Libra fotograaf Utrecht Google+ Aqua Libra fotograaf Utrecht