RedBubble Shop

De Red Bubble shop is een coole Print On Demand Platform voor ontwerpers wereldwijd. Ten eerste vind ik het fijn dat ik op dit platform  mijn “train to create drive” illustraties kan plaatsen. Vervolgens omdat Red Bubble leuke producten heeft om op te plaatsen. En omdat zij het product leveren en verzenden. Zo kan ik kan heerlijk blijven ontwerpen en jij kijkt of je nog een coole mok nodig hebt, je kan er ook water uitdrinken. Of zoek je nog een vrolijk verjaardagscadeau voor je schoonmoeder of collega. Check dan nu even mijn Red Bubble account.
Maak je er dan wel even een leuke Instagram Reels van of een te gekke TikTok video? Dan deel ik jouw story ook weer even op de socials. So woke.
Hieronder een kleine greep van mijn Red Bubble ontwerpen en de producten.
Elk Aqua Libra Design is op diverse producten aan te schaffen. Van stickers tot hoodies. Van tas tot douchegordijn. Wil je meer designs zien of die “Dutch Troela” Hoodie kopen? Ga dan naar mijn <RedBubble Shop>
Klik op de foto om direct naar het geshowde design op de Red Bubble Shop te gaan.
Dutch Troela Tote Bag uit de “Selfie’ line.
Omdat het zo vervelend is dat je bij een selfie de teksten niet meer kan lezen.
Vanaf €15,16
Mr. Right case and Skin for Samsung Galaxy (verschillende Galaxy modellen beschikbaar).
Ook verkrijgbaar voor iPhones
Vanaf €25,90
Pi girl. Spiral Notebook “everything is figureoutable”.
Uiteraard ook verkrijgbaar als een hardcover notebook.
Vanaf €11,77
Fly iPhone case “I’m just here to annoy you”. Voor verschillende iPhone modellen beschikbaar. Ook verkrijgbaar voor Samsungs.
Vanaf €16,90