Crazy Wedding Photography

Crazy Wedding Photography

Fotografe Aqua Libra / fotograaf & photoshop artist Dracorubio / agent & promotor DraumList slaan de handen in één met een nieuw project: Crazy Wedding Photography

Trouwfoto’s zijn prachtig. Een herinnering aan jullie bruiloft wordt nog leuker door er een persoonlijke, over-the-top foto van te maken. Laat je achterna zitten door Godzilla, de Star Wars Stormtroopers, of figureer in een politie achtervolging.

Een persoonlijk avontuur in een door ons gecreëerde surrealistische wereld waarbij de bruid en bruidegom centraal staan omdat wij vinden dat een herinnering aan jullie bruiloft nog leuker kan worden door er een persoonlijke trouwfoto van te maken door middel van onze specialiteit, humor en digitale foto bewerking, waarbij veel mogelijk is en je altijd een “one of a kind” foto zult hebben.

Geen bruiloft reportage maar een super Crazy Wedding foto waarbij kwaliteit hoog in ons vaandel staat. Wij zoeken zelf naar materialen van hoge kwaliteit, deze zullen wij gaan fotograferen in onze studio zodat wij deze kunnen verwerken in de foto of wij ontwerpen zelf iets. Geen van het internet getrokken stock foto’s maar alles zelf creëren en fotograferen.

Voor meer informatie of voorbeeldfoto’s kunt u kijken op onze “Crazy Wedding Photography” pagina.

Zoekt u nog een mooie trouwlocatie?

De Parel van Zuilen is een prachtige locatie pal aan de Vecht met een prachtig uitzicht op de natuur. Geniet van het heerlijke eten en gastvrijheid op hoog niveau.

De Parel van Zuilen als trouwlocatie

Crazy Wedding Photography in de media

Crazy Wedding Photography op RAWexchange:
[quote]
Verrückte Hochzeitsfotografie mit Dinos, Meteoriten und riesigen Oktopussen
[/quote]
_______________________________________

Crazy Wedding Photography op DIYphotography:
[quote]
Crazy Wedding Photography with Dinosaurs, Meteor Showers and Giant Octapi
[/quote]
_______________________________________

Vimeo Aqua Libra fotograaf Utrecht Instagram Aqua Libra fotograaf Utrecht Pinterest Aqua Libra fotograaf Utrecht Twitter Aqua Libra fotograaf Utrecht Facebook Aqua Libra fotograaf Utrecht Google+ Aqua Libra fotograaf Utrecht