Björn, 20 juli 2015

Björn, 20 juli 2015

Björn

Afgelopen week een aantal enorme leuk fotoshoots met kinderen waarvan één met de kleine joviale Björn. Na overleg met zijn moeder kwamen wij samen tot een leuke speelse locatie. Het skatepark in de oude haven in Hilversum. Björn is 4 en ik bedacht mij hoe leuk zou het zijn om hem een spuitbus in zijn handen te geven. Nu zijn kinderen ten alle tijden een leuke uitdaging om te fotograferen en is de grootste uitdaging om het leuk en speels te houden voor de kinderen zelf gezien hun korte concentratie boog. Het was dus nog spannend om Björn zover te krijgen om net te laten lijken of hij zelf stiekem een graffiti kunstwerk aan het maken was, wat eigenlijk verboden is. Björn ging overal in mee en vond bijna alles prima. Zeg nou zelf, perfect model in de dop al toch? Superleuk fotoshoot en op naar de volgende.


Wilt u ook een mooie serie foto’s van uw kind of kleinkind? Neem dan contact met mij op en dan maken wij een afspraak om uw wensen te bespreken.


Vimeo Aqua Libra fotograaf Utrecht Instagram Aqua Libra fotograaf Utrecht Pinterest Aqua Libra fotograaf Utrecht Twitter Aqua Libra fotograaf Utrecht Facebook Aqua Libra fotograaf Utrecht Google+ Aqua Libra fotograaf Utrecht

aqua libra fotografe utrecht björn portretfotografie