Ace, 5 juli 2015

Ace, 5 juli 2015

Ace Angel

Ik was heerlijk door Utrecht, mijn woonplaats, aan het wandelen om de Tour de France te fotograferen. Op een gegeven ogenblik zag ik vanuit mijn ooghoek een enorm bijzondere man staan. En mijn fotografie hart ging sneller kloppen. Ik moest een foto maken van hem, wat een fantastische uitstraling had hij. Ik liep op hem af, stelde mijzelf voor en zei “wat heb jij een mooi bijzonder gezicht, mag ik een foto van je maken?” Hij stelde zich voor als Ace Angel, kwam uit België, en was met een vriendin op bezoek in Utrecht. Zijn hele style qua haar, baard en supergave kleding veraadde zijn mooie Rock a Billie style. Hij vond het geen probleem om even te poseren. Nu is het wel eens lastig om elkaar tijdens zulke drukte goed te verstaan wat betreft contact gegevens. Dus als iemand Ace Angel kent, Laat hem dan weten dat ik wat leuke foto’s van hem heb. Lang leve Social Media, Lang leve spontane ontmoetingen op fotografie vlak.


Wilt u ook een mooi portret van uzelf of iemand anders? Neem dan contact met mij op en dan maken wij een afspraak om uw wensen te bespreken.


Vimeo Aqua Libra fotograaf Utrecht Instagram Aqua Libra fotograaf Utrecht Pinterest Aqua Libra fotograaf Utrecht Twitter Aqua Libra fotograaf Utrecht Facebook Aqua Libra fotograaf Utrecht Google+ Aqua Libra fotograaf Utrecht